Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Φ.Π.Α. ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο Φ.Π.Α. ;

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!! 

 


Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν πως το ευρωπαϊκό κατασκεύασμα του Φ.Π.Α., χρηματοδοτεί απευθείας την Ευρωπαική Ένωση; Mας ενημέρωσαν ποτέ οι ευρωλιγούρηδες, όταν μας προπαγάνδιζαν να ζητούμε υστερικά απόδειξη, ότι βασικά βγάζουμε χρήμα από την Πατρίδα μας, για να ταϊζουμε τους χρυσοκάνθαρους  δυνάστες μας;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΠΑ; ΠΟΥ ΠΑΕΙ; 
ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;

Ακούμε καθημερινά ότι όποιος δεν πληρώνει το ΦΠΑ, το οποίο πληρώνει ο καταναλωτής, ζημιώνει το Κράτος. Όλοι νομίζουμε ότι ο ΦΠΑ πάει στα κρατικά έσοδα, άρα όποιος δεν το αποδίδει, κλέβει το κράτος και κατά συνέπεια τους πολίτες.... που είναι συνεπείς.

Έτσι νομίζουμε, είναι όμως έτσι; ΑΜ ΔΕ. Ότι εισπράττει το Κράτος από το ΦΠΑ πηγαίνει ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ στη Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία με αυτά ευρώ πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα της κοινότητας. Τα Κράτη λοιπόν λειτουργούν σαν εισπράκτορες της Ε.Ε. και μόνο. Με αυτά πληρώνονται πλουσιοπάροχα οι υπάλληλοι και οι προύχοντες.
Σημειωτέων ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μισθός ή επίδομα υπαλλήλου ΔΕΝ περικόπηκε αλλά αντίθετα παίρνουν κανονικά τις ετήσιες αυξήσεις, ενώ οι διάφοροι ... επίτροποι απολαμβάνουν ΒΑΣΙΛΙΚΗ ζωή και τις υπόλοιπες οικονομικές παροχές που ούτε Πρωθυπουργοί δεν τις έχουν.

Το κοινό σύστημα ΦΠΑ εφαρμόζεται στην παραγωγή και στη διανομή αγαθών και υπηρεσιών που αγοράζονται και πωλούνται προς κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Για να εξασφαλιστεί η ουδετερότητα του φόρου ανεξαρτήτως του αριθμού των πραγματοποιούμενων πράξεων, οι υποκείμενοι στον φόρο μπορούν να εκπέσουν από τον χρεωστικό τους ΦΠΑ το ποσό του φόρου που έχουν καταβάλει σε άλλους υποκειμένους. Ο ΦΠΑ βαρύνει τον τελικό καταναλωτή ως ποσοστό επί της τελικής τιμής του αγαθού ή της υπηρεσίας...ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ Φ.Π.Α.


Οδηγία 2006/112/ΕΚ του Συμβουλίου, της 28ης Νοεμβρίου 2006 , σχετικά με το κοινό σύστημα φόρου προστιθέμενης.


 Ο  ομοιόμορφος  υπολογισμός  του φόρου σε όλα   τα κράτη μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ αυτού, αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία  στη χρηματοδότηση    του κοινοτικού προϋπολογισμού και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη μέλη»  !!!

 

 Ο  ΦΠΑ  είναι τα λεφτά της  των λαών της Ευρώπης που ανοήτως προσφέρουν στον Μινώταυρο  των ανεπάγγελτων της  ευρωπαϊκών Ελίτ που στηρίζουν την   φαινομενική-πλην  τελείως πλαστή- παντοδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά  ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την  αλήθεια.Το σύνολο σχεδόν  των λαών αγνοεί που πηγαίνουν  τα καθημερινά  χαράτσια που τους βουτάνε οι φορομπήχτες λακέδες  μέσω του καλυπτόμενου   με μαύρο μυστήριο ΦΠΑ. Απ αυτά λοιπόν τα λεφτά των λαών της Ευρώπης, τα μεγάλα αφεντικά της ΕΕ θεμελιώνουν  το γεμάτο υπερεξουσίες    κρατικό  τους εξάμβλωμα και επιβάλλουν την τυραννία τους  στους λαούς της Ευρώπης.


Απ αυτά τα λεφτά του  κεντρικού ευρωπαϊκού κουρβανά, τα μεγάλα αφεντικά, τύπου  Μέρκελ, δίνουν ένα μικρό μέρος  κατά  βούληση και με δικά τους κριτήρια  σε κάθε ένα απ   το φορολογούμενο  απ αυτούς  κράτος με τη μορφή  γενναιόδωρης και   χαριστικής    υποτίθεται προσφοράς ένα  υποτιθέμενο  δώρο  στα κράτη, επειδή  είναι  υπάκουα  παιδιά και   τάχα μου τα αγαπά   πολύ η φιλόστοργη  μάννα τους ΕΕ και τους δίνει λεφτά για να πίνουν το γαλατάκι τους.Και αυτά  από ευγνωμοσύνη ουρλιάζουν με μεγάλη συγκίνηση: "Σε  αγαπούμε πολύ    καλή και  φιλεύσπλαχνη μαμά μας ΕΕ."

Η πρόσθετη αφαίμαξη   μέσω φορομπηξίας   του  23% , δηλαδή του  ¼ περίπου από ότι έχει στην τσέπη του ο κάθε πολίτης, τα βουτάει κατά ένα μέρος η ΕΕ   μέσω του διαβόητου γκραν –γκινιόλ   ΦΠΑ, αλλά κανένας  λακές   της παραδομένης    στην ΕΕ    και  στην τρόϊκα κομματάρχης   και παρακατιανό κομματόσκυλο   δεν μιλάει γιαυτό  το αιμοβόρο τσιμπούρι που ρουφάει το αίμα του λαού  μας συνέχεια  επί χρόνια.Όπως ξέρουμε όλοι, το ΦΠΑ, είναι καινούργια υπόθεση – δεν υπήρχε στα παλαιότερα χρόνια- και επιβλήθηκε  με την διαταγή της ΕΕ από τότε που παραδόθηκε .. η Ελλάδα  σ αυτήν, χάνοντας   και το τελευταίο ίχνος  της  εθνικής  και κρατικής ανεξαρτησίας της.Αλλά  όπως ξέρουμε όλοι δεν ακούστηκε  κιχ  για αυτό το παράξενο κατασκεύασμα.Κανένα ερώτημα  για το γιατί και από ποιούς  επιβλήθηκε ο φοβερός ΦΠΑ και σε ποιόν καταλήγουν  τεράστια ποσά   που εισπράττονται απ αυτόν με τόσο σκληρό και ανελέητο τρόπο.Τελικά  σε ποιανού την τσέπη πηγαίνουν  τα λεφτά ΦΠΑ;

Πλήρες  σκοτάδι κι εδώ.Κανείς  δεν μιλά.Κανείς  δεν     ασχολείται με τούτο    το πρόβλημα. Κι  όμως είναι το 23% περίπου  δηλαδή  το  ¼ της οικονομικής μας  ζωής, της ζωής του κάθε ανθρώπου. Κανείς  δεν μιλά  και άρα κανένας  απ  τον   απονήρευτο και ανημέρωτο  λαουτζίκο- εκτός απ τους    κρετίνους ξερόλες- δεν ξέρει .Οι πολλοί- σχεδόν όλοι-  νομίζουν το Κράτος.


Αλλά  ελάχιστοι ξέρουν ότι αυτά  τα λεφτά  ΦΠΑ   δεν πηγαίνουν στο κράτος   αλλά  στην ΕΕ ,  καθ΄ ότι ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣΠρόκειται για  τα έσοδα  που πάνω τους στηρίζεται αυτό το μόρφωμα  της αράχνης –μαρμάγκας που πίνει το αίμα όλων των  υπόδουλων σ αυτήν λαών της Ευρώπης μέσω του ΦΠΑ κάθε χώρας. Γιαυτό τα καρτάλια του EUROGROUP, ο Γερούν , ο Γιουργκέρ και οι άλλοι  είναι ανυποχώρητοι στην μείωση του Φ.Π.Α.  στην Ελλάδα . Γιατί μειώνεται το «ευρωπαϊκό κεντημένο τους»Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.Π. ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ Φ.Π.Α.

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ" !!!!


Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, ή για συντομία Α.Ε.Π., ακούγεται πολύπλοκος σαν όρος αλλά πολύ απλά προσδιορίζει το μέγεθος της οικονομίας μιας χώρας. Ένας πιο επίσημος ορισμός είναι "το άθροισμα της αξίας όλων των αγαθών και υπηρεσιών που παρήγαγε μια χώρα μέσα σε ένα έτος". Θα μπορούσαμε να το δούμε και σαν τον "ετήσιο τζίρο" μιας χώρας.

Δηλαδή το Α.Ε.Π. είναι το άθροισμα της καθαρής αξίας του παραγόμενου πλούτου μια χώρας εντός του έτους, "ο τζίρος χωρίς όμως τον Φ.Π.Α.", ο οποίος ειναι κοινοτικός φορός και όχι εθνικός.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Φ.Π.Α. όλων των χωρών της Ευρωπαϊκης Ένωσης, αποτελεί  το έσοδο της Κοινότητας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω εαν υποθέσουμε ότι ο μεσος όρος των συνρελεστών του Φ.Π.Α. στην Ελλάδα ήταν 18% η Ελλάδα των Μνημονίων κατά την περίοδο 2010 - 2013 κατέβαλε στην Ευρωπαϊκή Ενωση το αστρονομικό ποσό των δις 145.017.000.000  ευρώ !!!!!!! Από τα χρήματα αυτά συντηρούνται "οι αξιωματούχοι" της Εωρωπαϊκής Ένωσης που σήμερα μας κουνανε το δάχτυλο και μας αποκαλούν διεφθαρμένους και τεμπέληδες αλλά και οι δικοί μας Αβραμόπουλοι , Δαμανάκηδες και Σια. Ένα μέρος αυτών των χρημάτων μας επιστρέφει η συμμορία των Βρυξελλών και των Τραπεζιτών  ως ΕΣΠΑ , ως INTEREK, ως  Αγροτικές Επιδοτήσεις, ως Προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι", ως "Προγράμματα για την Οδική Ασφάλεια"  ή ως "Προγραμματα προστασίας της εγκυμονούσας καρακάξας " κτλ.

Δηλαδή ακουμπάμε στους συμμορίτες τοκογλύφους της ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ωραία τα λεφταδάκια μας, τρώνε, πίνουνε εις υγείαν των κορόϊδων των συντάξεων των 300 ευρώ, τα διαχειρίζονται κατα το δοκούν  και μας επιστρέφουν κάποια ψίχουλα για τα οποία αισθανόμαστε και ευγνώμονες.