Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ...


           ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ;



Ο δικηγόρος Γιώργος Αβραμίδης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι από τα γεννοφάσκια του οργανωμένο στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και κουμπάρος του τέως Βουλευτή και Νομάρχη Αναστάσιου Καρυπίδη. Διετέλεσε με δύο θητείες Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου με τους ψήφους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο τον στήριξε οξύνοντας την ενδοπαραταξιακή κρίση της παράταξης του γαλάζιου Νομάρχη Κώστα Παπαναγιώτου. 

Το γεγονός αυτό ήταν αρχή του τέλους για την Νέα Δημοκρατία στην Νομαρχιακή Τοπική Αυτοδιοίκηση που τελικά το 2006 έφερε τον Πασόκο Στέφανο Φωτιάδη εκ Λευκώνος ορμόμενο στην θέση του Νομάρχη Σερρών.

Αυτοί οι ουτιδανοί πολιτικοί  κατάφεραν σε ένα Νομό με εκλογικά ποσοστά μεταξύ 50% και 60%  της Νέας Δημοκρατίας να εκλέξουν Νομάρχη από το  ΠΑΣΟΚ το 2006 για να καταντήσουν το 2014 "να παραδώσουν τα κλειδιά" του Δήμου Σερρών σε δύο υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ , τον Αγγελίδη και τον Φωτιάδη.

Πλήρης εκπασοκισμός μιας δεξιάς κοινωνίας  υπό το "άγρυπνο βλέμμα" των Καραμανλήδων, των τοποτηρητών υποτίθεται του Νομού .

Ο Γιώργος Αβραμίδης ο οποίος επί αρχηγίας Σαμαρά διεκδίκησε τον Μάιο του 2019 ανεπιτυχώς την Προεδρία της ΝΟΔΕ  για να συνταχθεί κατόπιν με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" της Ντόρας Μπακογιάννη, στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές "βρέθηκε φανατικά και απροκάλυπτα" στο πλευρό του Αγγελίδη.

Στο 330 Εκλογικό Τμήμα δικαστικός αντιπρόσωπος ορίσθηκε ο ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείου του κ. Αβραμίδη και ο ίδιος διορίστηκε "γραμματέας" του ασκουμένου του !!!  Μια μεθόδευση που προβληματίζει όχι άδικα.

Ο λόγος για τον οποίο συνελήφθη ο "γραμματέας του ασκουμένου του"  την παραμονή των επαναληπτικών εκλογών αφορά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας καθόσον όπως παραδέχθηκε αυτός διεξήγαγε την όλη διαδικασία επειδή ο ¨ασκούμενος" είχε πελαγώσει !!! και δεν ήταν σε θέση "λόγω περιορισμένης ευθύνης" να περατώσει το έργο του. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε διότι ο "ασκούμενος" άργησε να παραδώσει τον σάκο με τα ψηφοδέλτια και το πρακτικό των εκλογών του 330ου  εκλογικού τμήματος στο Πρωτοδικείο και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων. Όταν ο "ασκούμενος" κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις , φημολογείται ότι απάντησε ότι ο σάκος με τα ψηφοδέλτια βρίσκεται στην κατοχή του Αβραμίδη ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το γεγονός  αφήνει πολλά ερωτηματικά για την πρακτική αυτή του υποστηρικτή του πρώην δήμαρχου κ. Αγγελίδη.

Μήπως όμως η περίπτωση Αβραμίδη, δεν είναι η μοναδική αλλά αυτή απλά βλακωδώς αποκαλύφθηκε ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου