Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.Π. ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ Φ.Π.Α.

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ" !!!!


Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, ή για συντομία Α.Ε.Π., ακούγεται πολύπλοκος σαν όρος αλλά πολύ απλά προσδιορίζει το μέγεθος της οικονομίας μιας χώρας. Ένας πιο επίσημος ορισμός είναι "το άθροισμα της αξίας όλων των αγαθών και υπηρεσιών που παρήγαγε μια χώρα μέσα σε ένα έτος". Θα μπορούσαμε να το δούμε και σαν τον "ετήσιο τζίρο" μιας χώρας.

Δηλαδή το Α.Ε.Π. είναι το άθροισμα της καθαρής αξίας του παραγόμενου πλούτου μια χώρας εντός του έτους, "ο τζίρος χωρίς όμως τον Φ.Π.Α.", ο οποίος ειναι κοινοτικός φορός και όχι εθνικός.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Φ.Π.Α. όλων των χωρών της Ευρωπαϊκης Ένωσης, αποτελεί  το έσοδο της Κοινότητας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω εαν υποθέσουμε ότι ο μεσος όρος των συνρελεστών του Φ.Π.Α. στην Ελλάδα ήταν 18% η Ελλάδα των Μνημονίων κατά την περίοδο 2010 - 2013 κατέβαλε στην Ευρωπαϊκή Ενωση το αστρονομικό ποσό των δις 145.017.000.000  ευρώ !!!!!!!



 Από τα χρήματα αυτά συντηρούνται "οι αξιωματούχοι" της Εωρωπαϊκής Ένωσης που σήμερα μας κουνανε το δάχτυλο και μας αποκαλούν διεφθαρμένους και τεμπέληδες αλλά και οι δικοί μας Αβραμόπουλοι , Δαμανάκηδες και Σια. Ένα μέρος αυτών των χρημάτων μας επιστρέφει η συμμορία των Βρυξελλών και των Τραπεζιτών  ως ΕΣΠΑ , ως INTEREK, ως  Αγροτικές Επιδοτήσεις, ως Προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι", ως "Προγράμματα για την Οδική Ασφάλεια"  ή ως "Προγραμματα προστασίας της εγκυμονούσας καρακάξας " κτλ.

Δηλαδή ακουμπάμε στους συμμορίτες τοκογλύφους της ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ωραία τα λεφταδάκια μας, τρώνε, πίνουνε εις υγείαν των κορόϊδων των συντάξεων των 300 ευρώ, τα διαχειρίζονται κατα το δοκούν  και μας επιστρέφουν κάποια ψίχουλα για τα οποία αισθανόμαστε και ευγνώμονες.          
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου